(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Ještě jedna klasika
Potřebné ingredience
Jen pro inspiraci
Postup přípravy
Polité růžovou a tmavou čokoládou(aby se polevy nespojily je mezi nima položený marcipán vyválený do tenkého válečku,takový obrys srdce a pak je na tom naťupaný máslový krám aby to nebylo vidět).
Když mi čokoláda nehezky zatuhne a je křivá tak to spravuji tak že to ofénuji z dálky fénem (teplým vzduchem,je potřeba opatrně vyzkoušet) a ona se na povrchu začne rozpoštět a je hladší,samozřejmě dort ještě nesmí být ozdobený krémem. Je to jen má amatérská rada.
Když mi čokoláda nehezky zatuhne a je křivá tak to spravuji tak že to ofénuji z dálky fénem (teplým vzduchem,je potřeba opatrně vyzkoušet) a ona se na povrchu začne rozpoštět a je hladší,samozřejmě dort ještě nesmí být ozdobený krémem. Je to jen má amatérská rada.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Inka82
(upraveno)
16. 4. 2008, 12:19
Ten je tak krásnej a něžnej!!!! Obdivuju vaše krémové bobíky jeden jak druhej
babuša
(upraveno)
8. 2. 2008, 14:11
nádhera, mňam, mňam
andforka
(upraveno)
8. 2. 2008, 14:05
kraaaasnyyyyy
Mončjatko
(upraveno)
8. 2. 2008, 14:02
MAMEMIMOMU
(upraveno)
8. 2. 2008, 13:42
Moc pěkný, jste šikulka
jaxa
(upraveno)
8. 2. 2008, 13:27
Jééé, tak to je opravdu nádherná klasika!!! A jeden dotaz - ona se prodává i růžová čokoláda? Nebo jste obarvila něčím bílou čoko?
PavčaL
(upraveno)
8. 2. 2008, 14:18
@jaxa
Děkuji všem za komentíky .U nás se v cukrárně prodává i růžová čokoláda v takových penízkách,není sice nic moc je taková tuková,ale vypadá docela hezky na dortu.Ale myslím že jde obarvit i normální z bílé čokolády.
aero-orion
(upraveno)
8. 2. 2008, 13:23
Je nádherný Pavli
helulka
(upraveno)
8. 2. 2008, 13:22
Je překrásný. Můžu se zeptat na tu růžovou čokoládu, jakou myslíte? Dortík se Vám moc moc povedl, jste hračička,co? Hezký den přeje Helen
M-kocurek
(upraveno)
8. 2. 2008, 13:16
Tak ten je!!! A super tip, jak na čokoládu, určitě někdy vyzkouším!