Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Vepřové měšce plněné zelím a klobásou.

0.0
Vepřové měšce plněné zelím a klobásou.

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby: 4 vepřové řízky, 2 klobásky (nebo stačí párkový), kysané zelí, cibule,mouka na zahuštění, olej, sůl a pepř

Postup přípravy

Řízky naklepeme, nasolíme, opepříme, doprostřed vložíme zelí (dle chuti propláchnuté) a 1/2 klobásky, jejiž konce jsme nařízli, jako když opékáme párky:-) Měšce zavážeme provázkem nebo spíchneme párátkem. Na oleji zpěníme cibulku, měšce ze všech stran opečeme a pak máme dvě možnosti. 1. Měšce dále dusíme ve stejném hrnci, jako když děláme třeba španělské ptáčky. 2. Měšce dáme dopéct do trouby v pekáčku s troškou vody. Pokud je manžel "masožravec" a chcete pro děti a pro sebe uvařit něco podobného, ale zdravějšího, doporučuju kombinovat s receptem "Kuře na zelí". http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=13325
Výpek z pod masa v kastrůlku ještě chvilku vaříme, případně ještě přidáme trošku vody a zahustíme moukou. Vhodná je jakákoli příloha kromě rýže a těstovin :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie