Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Krkovice naložená v čatní

0.0
Krkovice naložená v čatní

Potřebné ingredience

1 kg krkovičky,asi 5 lžic čatní,sůl,5 lžic oleje,1 12% smetanu

Postup přípravy

krkovici nakrájíme na plátky,(nenaklepáváme je).Čatní jsem promíchala s olejem,potřela směsí maso z obou stran.plátky jsem vyskládala do pekáčku,posolila a nechala půl hodiny odležet. Potom jsem to nalila smetanou a dala pozvolna péct na hodinu 150 stupňů.Je to výborné jak k rýži,tak bramborám,bramborové kaši.Maso je malinko nasládlé díky čutni.
Čatní mám ve svých receptech.

na půl hodiny maso necháme odležet

přidáme smetanu

pozvolna pečeme

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie