(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Krkovice naložená v čatní
Potřebné ingredience
1 kg krkovičky,asi 5 lžic čatní,sůl,5 lžic oleje,1 12% smetanu
Postup přípravy
krkovici nakrájíme na plátky,(nenaklepáváme je).Čatní jsem promíchala s olejem,potřela směsí maso z obou stran.plátky jsem vyskládala do pekáčku,posolila a nechala půl hodiny odležet. Potom jsem to nalila smetanou a dala pozvolna péct na hodinu 150 stupňů.Je to výborné jak k rýži,tak bramborám,bramborové kaši.Maso je malinko nasládlé díky čutni.
Čatní mám ve svých receptech.
Čatní mám ve svých receptech.
na půl hodiny maso necháme odležet
přidáme smetanu
pozvolna pečeme
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé