(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Krkovička ala guláš s fazolkou
Potřebné ingredience
vepřové maso-krkovička,2 cibule,zelené fazolky-lusky,sůl,pepř,hladká mouka,gulášové koření kotányi,stroužek česneku,sádlo
Postup přípravy
Fazolky si připravíme podle návodu psaného níže.......................Na sádle osmahneme najemno nasekanou cibuli,přidáme maso nakrájené na kostky,zprudka osmahneme doběla a opékáme asi 15 minut,pak zasypeme půlkou sáčku koření,pokud máme masa hodně třeba kilo a půl,tak celým sáčkem,ztlumíme oheň,osmahneme,přidáme fazolky,podlijeme vodou a necháme pod poklicí podusit doměkka,podle potřeby lehce podléváme,dokud maso není úplně měkké,pak zahustíme troškou mouky rozmíchané ve stud.vodě a přilijeme do základu,provaříme,dochutíme stroužkem česneku,příp.solí a pepřem,můžeme přidat trochu jemně nasekané čerstvé petrželky,-podáváme nejlépe s těstovinou. ............................................................/////////fazolky děláme tak,že čerstvé omyjeme,odstraníme "nit" uprostřed.okrojíme konce,povaříme do poloměkka v osolené vodě a zchladlé nakrájíme na plátky,dáme do sáčku do mrazáku-tak uchováváme pod maso nebo na fazolkovou omáčku////////////,
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé