Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Fazolové lusky na kyselo

0.0
Fazolové lusky na kyselo

Potřebné ingredience

- fazolové lusky, zakysaná smetana, máslo, hladká mouka, sůl, pepř, případně ocet a cukr.

Postup přípravy

Fazolové lusky jsem "napařila" téměř do měkka. Mezitím jsem si připravila jíšku, zalila vodou, rozšlehala a přidala zakysanou smetanu. Do hotové omáčky jsem přidala fazolky, osolila, opepřila, přilila trochu převařeného octa a přisladila.
Sice se mi omáčka srazila, ale přesto jsme si pochutnali. Příště to snad už bude vzhledově lepší ......

- moje první úroda :-)

- brambory a fazolky na páře

- příprava omáčky

- další pokus - tentokrát se šlehačkou - se už vydařil

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jituleJ 13. 8. 2012, 13:36
|:o) |:o) |:o)miluji (Y)zkuste místo zakysaný klasickou smetanu na šlehání
ivana.king 13. 8. 2012, 15:57
@jituleJ Určitě zkusím! Chtěla jsem si to ulehčit - myslela jsem, že když dám zakysanou, tak nebudu muset dávat ocet - ale stejně to ještě chtělo dochutit ..... (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie