(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Fazolové lusky na kyselo
Potřebné ingredience
- fazolové lusky, zakysaná smetana, máslo, hladká mouka, sůl, pepř, případně ocet a cukr.
Postup přípravy
Fazolové lusky jsem "napařila" téměř do měkka. Mezitím jsem si připravila jíšku, zalila vodou, rozšlehala a přidala zakysanou smetanu. Do hotové omáčky jsem přidala fazolky, osolila, opepřila, přilila trochu převařeného octa a přisladila.
Sice se mi omáčka srazila, ale přesto jsme si pochutnali. Příště to snad už bude vzhledově lepší ......
Sice se mi omáčka srazila, ale přesto jsme si pochutnali. Příště to snad už bude vzhledově lepší ......
- moje první úroda :-)
- brambory a fazolky na páře
- příprava omáčky
- další pokus - tentokrát se šlehačkou - se už vydařil
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jituleJ
(upraveno)
13. 8. 2012, 13:36
miluji zkuste místo zakysaný klasickou smetanu na šlehání
ivana.king
(upraveno)
13. 8. 2012, 15:57
@jituleJ
Určitě zkusím! Chtěla jsem si to ulehčit - myslela jsem, že když dám zakysanou, tak nebudu muset dávat ocet - ale stejně to ještě chtělo dochutit .....