(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
dort pro houbaře
Postup přípravy
váha 3kg.
korpus z mramorového piškotu, promazaný domácí višňovou marmeládou, promazaný pudinkovým krémem a potažený domácím marcipánem. Použila jsem gelové barvy na vše. Houby jsou uvnitř z punčoviny a potažený dom.marcipánem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bakulča
(upraveno)
11. 8. 2012, 13:05
to by byla polívčička-bramboračka
Peružka
(upraveno)
27. 4. 2013, 20:02
@Bakulča
ale byla by moc sladká. Díky
ssonda
(upraveno)
11. 8. 2012, 12:59
pěkný
Peružka
(upraveno)
29. 10. 2012, 17:00
@ssonda
moc díky