maso s cuketou
Potřebné ingredience
vepřové maso,nejlepší je plecko nebo kýta,tak půl kg,středně velká,nebo velká cuktea,papriký,rajčata,fazolové luský a masox,sůl,cibule
Postup přípravy
maso nakrájíme na kostký a podusíme v kasrloku zvlášť od zeleniný..tu nakrájíme všechnu na kostký a na zpěněnou cibulku dáme nejdřív cuketu a fazloký(nám pěstuje babička na zahradě bílé,jsou jemnější),přidámě zeleninový bujon a až vše trochu pustí vodu a cuketa je trochu rozvařená,dáme papriku,rajčata nakonec,zkrátka zeleninu dáváme postupně dle dobý jejího měknutí,rajčata jsou hned,fazolký potřebují trochu čas.až je vše hotové,dochutíme solí,případně troškou cukru a zamícháme do toho podušené maso.Jako přílohu dělám rýži,je to moc dobré....cuketu nechte klidně na větší kouský,ona má dobrou chuť rozvařená a masa samozřejmě kolik máte rádi,mý třeba více...hihi
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé