(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Sníh do kremrolek
Potřebné ingredience
4 bílky 210 g moučkového cukru
Postup přípravy
Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni (do hrnce s vroucí vodou ponoříme dno hrnce s bílky a cukrem) do husté hmoty. Jakmile je sníh dostatečně tuhý, vyjmeme jej z vodní lázně a dále šleháme, než zcela vychladne. Vychladlý sníh dáme do cukrářského sáčku, ze kterého jej na obou koncích plníme do kremrolek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
7. 12. 2017, 6:48
tygrik
(upraveno)
4. 8. 2012, 22:20
A děláte i kremrolky? Nemáte nějaký dobrý recept.....já ty domácí miluji a chtěla bych se je naučit......ale od někoho, kdo to fakt umí.....ne podle receptu z kuchařky Monča
SPEJCHY
(upraveno)
8. 8. 2012, 22:02
@tygrik
já dělam porád,je to pro mě rychlovka a třeba dnes jsem jich 100 dělala,je tu pout,recept je na 50 kusu : 250g hl mouky 1 maslo(ale opravdu maslo ne heru atd) 3 lžice cukru krupice 2 žloudky 5 lžic vlahe vody snih z 5 bilku,ten delam tak,že dam plotýnku na čislo 1 a celou dobu šleham v hrnci 5 bilku,30dkg cukru krupice,1a1/2 lžici studene vody je to delsi šlehani,ale jinak už to nedělam,snih je teplý,jako když to šleham v páře a nejsem popalená od pary
petrana.h
(upraveno)
8. 8. 2012, 22:40
@SPEJCHY
A toto mohu doporučit, neb je dělám taky a hlavně jsou luxusní, mnohem lepší než z listovýho těsta, že teta a jinak od babičky odkoukáno, do sněhu po ušlehání přidám jednu a ž dvě lžíce meruňkové marmošky, jako fakt super vychytávka, sníh je lepší
SPEJCHY
(upraveno)
8. 8. 2012, 23:17
@petrana.h
no holka dnes jsme mela řidké maslo jak sragoru,tak jsme šoupla víc mouky ale jsou ok,zitra plnim
EVA.Z.
(upraveno)
8. 8. 2012, 13:35
@tygrik
já dělám kremrole z listového těsta
MíšaC
(upraveno)
4. 8. 2012, 22:26
@tygrik
Tak si tu vyberte nějaký z nejoblíbenějších receptů, je jich tu dost