Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Bednárikovy brambory

0.0
Bednárikovy brambory

Potřebné ingredience

zapékací místa, brambory, slanina (nebo kuřecí kousky), niva, hermelín, smetana ke šlehání (mohou být i 2 ks), množství záleží na tom jak velkou máte mísu a hlad :-)

Postup přípravy

Oloupeme brambory, vložíme je do zapékací mísy (i po stranách), na to pokládáme na kousky nakrájenou slaninu, hermelín a nivu nakonec přikryjeme bramborami.Zalijeme smetanou a dáme péct do vyhřáté trouby, kdo chce může ke konci přidat další smetanu, ale dle mých zkušeností je to zbytečné, protože slanina pustí velmi mnoho šťávy.
Takto upravené zapečené brambory jsou opravdová mňamka, dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie