Bednárikovy brambory
Potřebné ingredience
zapékací místa, brambory, slanina (nebo kuřecí kousky), niva, hermelín, smetana ke šlehání (mohou být i 2 ks), množství záleží na tom jak velkou máte mísu a hlad :-)
Postup přípravy
Oloupeme brambory, vložíme je do zapékací mísy (i po stranách), na to pokládáme na kousky nakrájenou slaninu, hermelín a nivu nakonec přikryjeme bramborami.Zalijeme smetanou a dáme péct do vyhřáté trouby, kdo chce může ke konci přidat další smetanu, ale dle mých zkušeností je to zbytečné, protože slanina pustí velmi mnoho šťávy.
Takto upravené zapečené brambory jsou opravdová mňamka, dobrou chuť
Takto upravené zapečené brambory jsou opravdová mňamka, dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé