(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Drobenková buchta s tvarohem a ovocem

Potřebné ingredience
500gr polohrubé mouky, 250gr cukru krupice, 250gr másla, 1pr. do peč. na náplň 2vaničky tvarohu, 2 vejce, 2 vanilkové cukry a ovoce
Postup přípravy
Z mouky, cukru, prášku a změklého másla uděláme drobenku, 2/3 namačkáme na plech a pokryjeme tvarohem smíchaným s vejci a cukrem, na to položíme ovoce (nejlépe borůvky nebo rybíz, větší nakrájejte na kousky) a nahoru dáme zbytek drobenky. Pečeme na horký vzduch při 160 asi 45 minut, u mraženého ovoce asi 1 hodinu. Je to hrozně žrací. Ideální sníst hned, je to výborné, do druhého dne se to rozleží s tvarohem,ale je to taky výborné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lidare
(upraveno)
30. 7. 2012, 21:25





nahlásit