(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
CHALUPÁŘSKÝ ŠMITEC
Potřebné ingredience
500G VEPŘOVÉHO MASA ( PLEC,RAMÍNKO ) PEPŘ,SŮL,SLADKÁ I PÁLIVÁ PAPRIKA,4-6 STROUŽKU ČESNEKU,3 LŘÍCE OLEJE,150G ÝAMPIONU,1 CIBULE,200G STERIL,KAPIE,WORSETROVÁ OMÁČKA,KEČUP
Postup přípravy
-MASO SI NAKRÁJÍME NA NUDLIČKY,OSOLÍME,OKOŘENÍME
-ZAKAPEME OLEJEM A PŘIDÍME ROZMAČKANÝ ČESNEK
-ZAKAPEME WALCESTROVKOU
-NECHÁME 2 HODINY V CHLADU ODLEŽET
-PO 2 H. DÁME MASO NA TROCHU OLEJE A ZVOLNA OPÉKÁME
-PAK PODLIJEME VODOU A DUSÍME AŽ BUDE MASO MĚKKÉ
-PŘIDÁME ŽAMPIONY,CIBULI A KAPII
-CHVILKU POVAŘÍME
-ZALIJEME KEČUPEM A ZNOVA CHVILKU POVAŘÍME CCA 5 MINUTEK
-PODÁVÁME S RÝŽÍ
-DOBORU CHUT
-ZAKAPEME OLEJEM A PŘIDÍME ROZMAČKANÝ ČESNEK
-ZAKAPEME WALCESTROVKOU
-NECHÁME 2 HODINY V CHLADU ODLEŽET
-PO 2 H. DÁME MASO NA TROCHU OLEJE A ZVOLNA OPÉKÁME
-PAK PODLIJEME VODOU A DUSÍME AŽ BUDE MASO MĚKKÉ
-PŘIDÁME ŽAMPIONY,CIBULI A KAPII
-CHVILKU POVAŘÍME
-ZALIJEME KEČUPEM A ZNOVA CHVILKU POVAŘÍME CCA 5 MINUTEK
-PODÁVÁME S RÝŽÍ
-DOBORU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé