Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

CHALUPÁŘSKÝ ŠMITEC

0.0
CHALUPÁŘSKÝ ŠMITEC

Potřebné ingredience

500G VEPŘOVÉHO MASA ( PLEC,RAMÍNKO ) PEPŘ,SŮL,SLADKÁ I PÁLIVÁ PAPRIKA,4-6 STROUŽKU ČESNEKU,3 LŘÍCE OLEJE,150G ÝAMPIONU,1 CIBULE,200G STERIL,KAPIE,WORSETROVÁ OMÁČKA,KEČUP

Postup přípravy

-MASO SI NAKRÁJÍME NA NUDLIČKY,OSOLÍME,OKOŘENÍME
-ZAKAPEME OLEJEM A PŘIDÍME ROZMAČKANÝ ČESNEK
-ZAKAPEME WALCESTROVKOU
-NECHÁME 2 HODINY V CHLADU ODLEŽET
-PO 2 H. DÁME MASO NA TROCHU OLEJE A ZVOLNA OPÉKÁME
-PAK PODLIJEME VODOU A DUSÍME AŽ BUDE MASO MĚKKÉ
-PŘIDÁME ŽAMPIONY,CIBULI A KAPII
-CHVILKU POVAŘÍME
-ZALIJEME KEČUPEM A ZNOVA CHVILKU POVAŘÍME CCA 5 MINUTEK

-PODÁVÁME S RÝŽÍ

-DOBORU CHUT

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie