Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Zapékané žampióny s bramborami a šlehačkou

0.0
Zapékané žampióny  s bramborami a šlehačkou

Potřebné ingredience

brambory, žampióny,1-2 smetany ke šlehání, sůl, drcený kmín, olej na vymazání hrnce

Postup přípravy

Oloupané brambory a očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Vymažeme hrnec a klademe brambory a ně žampióny, posolíme a pokmínujeme a opět brambory, žampióny, sůl, kmín až vše spotřebujeme. Poslední vrstva musí být brambory a to vše pak zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě až jsou žampióny měkké. Doporučuji toho udělat hodně, protože budete pořád chodit a uždibovat lžičkou. Dobrou chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Evasma 3. 10. 2008, 12:53
Tak jsem uvařila toto jídlo - potřebovala jsem něco rychlého a musím teda říct, že i když to nevypadá - tak tyto zapékané brambory se žampiony jsou opravdu strááášně moc dobré (pl) (pl). Všem moc chutnalo. Nahoru jsem ještě nastrouhla sýr. Děkuji za recept a ostatním doporučuji (Y) (Y) (Y) Eva

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie