(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Zapečený patizon-velmi rychlé,dobré a téměř bez práce

Potřebné ingredience
1 větší patizon, 3 vejce, 1 zakysaná smetana, směs koření, olej, sůl
Postup přípravy
Patizon nakrájíme na 1/2 centimetrové plátky, očistíme od slupky a středu s jádry, jemně posolíme a vyskládáme na olejem vymazaný pekáč. Jak patizony změknou, tak je zalejeme rozkvedlanými vajíčky smíchanými se smetanou a posypeme oblíbenou směsí koření. Já naposledy použila směs na kuře, může být i grilovací nebo jaké máte rádi. Můžeme ještě jemně posolit. Necháme zapéct do zlatova a podáváme nejlépe s bramborovou kaší zdobenou smaženou cibulkou.
Doboru chuť !
Doboru chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé