NEPEČENÁ JAHŮDKA
Potřebné ingredience
1/2 balíčku piškot
1/2balíčku kakaových piškot
1vanilkový pudink
1/2l mléka
2 kelímky zakysané smetany
1 plechovka ananasu
1 kelímek šlehačky
lžíce cukru
1vanilkový
trochu rumu
1 sáček světlé želatiny
ovoce na ozdobu podle chuti
Postup přípravy
Připravíme pudink -mléko,2lží cukru,1/2bal.vanilkového cukru,pudink a uvaříme.Po vychladnutí opatrně vmícháme rum.vychlazený pudink vyšleháme.Pak vyšleháme šlehačku a jemně do ní vmícháme cukr,vanilk.cukr a oba kelímky kys.smetany.Pro lepší tuhost přidáme do smetanového krému želatinu,připravenou podle návodu.Do formy dáme potravinářskou folii.Dno vyložíme piškoty a zalijeme1/2smetanového krému,klademe kousky ananasu.opět smetanový krém a na něj piškoty.Piškoty překryjeme vanilkovým pudinkem.Zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout.Po té vyklopíme a pro lepší efekt ozdobíme ovocem a zalijeme želatinou.Ale nemusíte,když se mi s tím nechce piplat,posypu to jen vrstvou kakaa:)a ozdobím šlehačkou ve spreji a ovoce dám jen na talířek nebo na šlehačku
DALŠÍ NA www.webroucek.webgarden.cz
DALŠÍ NA www.webroucek.webgarden.cz
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé