Šneci z listového těsta - na sto způsobů

Potřebné ingredience
listové těsto, kečup, šunka, salám, pikantní klobása, plátkový sýr, eidam v kuse, niva, koření - oregano, sůl, pepř, případně pálivá paprika, nebo co má kdo rád, vaječný žloutek na potření
Postup přípravy

rozválíme listové těsto (já dělám z jednoho "babického" dva záviny) a lehounce potřeme kečupem (raděj ne po celé ploše, ať nám kečup po zavinutí nevyteče)

varianta I: plátkový eidam, vysočina a klobása (na obrázku jedna nožka "Jánošíka")

zavineme

nakrájíme (šířka asi 1cm)

poklademe na plech pokrytý pečícím papírem

na fotce lehce posolené, okořeněné - dnes vyhrál "chilli gril", boky potřené žloutkem a lehce posypané na hrubo strouhaným eidamem...a šup s tím do trouby

varianta II: plátkový eidam, šunka

a šup s tím na plech

na fotce lehce osolené, opepřené, posypané v ruce promnutým oreganem, boky potřené žloutkem a nahoře pokladené kousky nivy a šup s tím do trouby

velké finále :) je to delikatesa za pár korun...a za pár minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



























