...Veterán Škoda Tudor 5,4 kg...
Potřebné ingredience
Čoko a světlý korpus,vanilkový a čoko.krém.Domácí marcipán,isomalt a hodně pevný nervy :))
Postup přípravy
xxx
xxx
xxx
xxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
teplomilka
(upraveno)
15. 7. 2012, 22:51
supr supr a ještě jednou supr |
nesie1
(upraveno)
16. 7. 2012, 11:35
@teplomilka
Moooooooc děkuju
gonzar
(upraveno)
15. 7. 2012, 21:30
Krásný veterán
nesie1
(upraveno)
16. 7. 2012, 11:32
@gonzar
Děkuju
Hujerka77
(upraveno)
15. 7. 2012, 21:23
Paráda!!!
nesie1
(upraveno)
16. 7. 2012, 11:32
@Hujerka77
Moc díky
blanuse
(upraveno)
15. 7. 2012, 15:13
paráda
nesie1
(upraveno)
16. 7. 2012, 11:32
@blanuse
Děkuju
ivana.king
(upraveno)
15. 7. 2012, 10:55
pááááni - to je neskutečné dílo!!! Úžasné autíčko!!! (To budu muset ukázat našim - kdysi dááááávno ho také měli ).
nesie1
(upraveno)
16. 7. 2012, 11:31
@ivana.king
Díky Ivuš Taky jsem se u toho pořádně zapotila
Vanusak
(upraveno)
14. 7. 2012, 18:08
Tak to je fáákt dost dobrej bourák!
nesie1
(upraveno)
14. 7. 2012, 19:15
@Vanusak
Díky
dorty
(upraveno)
14. 7. 2012, 17:06
super auták jsi šikovná
nesie1
(upraveno)
14. 7. 2012, 19:15
@dorty
Maru děkuju
pajdulinka
(upraveno)
14. 7. 2012, 16:04
tak to je opravdu paráda jste moc šikovná a máte trpělivost z čeho prosím máte to sklo? Napadá mě rozpuštěný cukr,ale to neím,jestli by později neteklo
nesie1
(upraveno)
14. 7. 2012, 19:14
@pajdulinka
Děkuju je to z isomaltu To sklo jsem dělala 2 hodiny před předáním jinak by to v lednici určitě teklo Ted jak je vlhko tak to má tendenci téct i normálně
Zuzikk
(upraveno)
14. 7. 2012, 15:35
Hustááááá kára!!!!!!
nesie1
(upraveno)
14. 7. 2012, 15:47
@Zuzikk
Zuzi děkuju a ty nervy