Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

DORTÍČKY S PRINCEZNAMI A BLESKEM Z CARS

0.0
DORTÍČKY S PRINCEZNAMI A BLESKEM Z CARS

Potřebné ingredience

viz mé předchozí recepty

Postup přípravy

pro inspiraci ... jedlý papír je od Lenky V. - ID 81132 ... paní Lenku moc doporučuji, je úžasná a umí připravit jakýkoliv obrázek na požádání

růžová pro holčičky, modrá pro chlapečky

pro kluky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

AliiiPoj 14. 7. 2012, 12:08
Dobrý den Radko,máte krásné mini dortíky z jedlých fotek (Y) |:o)... Můžete mi prosím poradit,jak vyrobit másový krém - modrý a klasický světlý? Chci dělat také dort z jedlého papíru a nemůžu nikde najít návod na máslový krém *-).. moc děkuji a ještě jednou chválím |:o) Alča.
R-K 16. 7. 2012, 9:42
@AliiiPoj Ali, začala jsem dělat klasický nastavovaný ... nad párou v hrnci rozšlehám vejce, pak přidám moučkový cukr v kombinaci s vanilkovým, a šlehám tak dlouho, dokud nemá hmota objem, je krásně světlá, nadýchaná a tužší ... chládne mi tak, aby se mi neudělala "slupka" na povrchu, že ho pomaličku míchám v mixéru na nejslabší stupeň (mám Bosch Mum 4655, tam jde první stupeň opravdu jen zlehka). Pak vše s míchám s již předem umíchaným máslem. Poměr: na 1 máslo 1 vejce a cca 10dkg cukru ... čím více dávek připravuju najednou, tím pak dávám méně cukru, abych to nepřepískla a nebylo to přeslazené, snad jsem pomohla ... Krém barvím pomocí potravinářských gelových barev.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie