(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Treska po švédsku
Potřebné ingredience
800g tresky-lze i filé
4 větší mrkve
2 pórky,lze i cibule
2 kys.smetany
strouhaný sýr
sůl,pepř,olivový olej
petželka
provensálské koření
pažitka
Postup přípravy
Mrkev nastrouháme,pórek nakrájíme-obojí orestujeme na pánvi.Poté dáme do zapékací nádoby vymazané oliv.olejem.Na to dáme tresku,osolíme,opepříme a pečeme v troubě 15minut.
Mezitím smícháme kys.smetanu s bylinkami,přidáme trochu soli a pepře, touto směskou zalijeme tresku tak,aby byla celá přikrytá,posypeme sýrem a pečeme dalších 15min.
Je to moc dobré - jedno z mála rybích jídel, která jí i manžel.
Mezitím smícháme kys.smetanu s bylinkami,přidáme trochu soli a pepře, touto směskou zalijeme tresku tak,aby byla celá přikrytá,posypeme sýrem a pečeme dalších 15min.
Je to moc dobré - jedno z mála rybích jídel, která jí i manžel.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Freya
(upraveno)
2. 6. 2007, 20:58
Trochu mě zarazilo ve švédské tresce provencálské koření Ale vypadá to výborně. Určitě to zkusím
Nicolle
(upraveno)
12. 10. 2006, 21:10
Mňamka Díky za tip. Rybbičky miluju a tohle nnám fakt chutnalo
kvítečko
(upraveno)
4. 8. 2006, 17:53
Veroniko, také jsem chtěla vložit tento recept je fakt SUPER Jak píšete i manžel ho má rád . Zkuste- rychlý a dobrý oběd