Obalované chleby..
Potřebné ingredience
Půlka staršího chleba - nejlépe šumavy, půl tuctu vajec, 5 deka výběrové šunky, dvě sladkokyselé okurky, rajče utržené ze zahrádky případně to hypermarketové, dva stroužky česneku, malá cibulka, žampion, Dyjonská hořčice, keřup, sůl, vepřové sádlo.
Postup přípravy
Osolíme rozšlehaná vejce v nichž pečlivě obalíme nakrájený chléb který ihned vkládáme na rozpálený tuk v teflonové pánvi. Chleba smažíme spíše krátce - mírně do zlatova. Spolu s chleby osmažíme jen tak do zlatova cibulku a žampionové plátky. Vyndané chleby potřeme dle chutě hodujících buďto kečupem (mají v oblibě děti) nebo hořčicí, případně nepotíráme vůbec. Navrch dáme zbylé ingredience (šunku, rajče a okurku na plátky). Na jednom chlebu nemícháme česnek s cibulí, osobně dávám česnekové plátky na hořčicové chleby a cibulku na kečupové.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
VeryTýna
(upraveno)
2. 7. 2012, 12:24
takže klasický chleba ve vajíčku + kdo co rád
ssonda
(upraveno)
2. 7. 2012, 11:28
A kam se pak dávají ty osmažené žampiony a osmažená cibule? že by taky na ty osmažené chleby??