(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
RYBÍZOVÝ KOLÁČ ZE DVOU TĚST!!!!
Potřebné ingredience
na těsto 1 potřebujeme: 80ml mléka, lžičku skořice, 300 g polohrubé mouky, 3 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 250 ml oleje, 1 vejce, 150 g cukru krupice na těsto 2 potřebujeme: 80 ml oleje, 1 prášek do pečiva, 1 vejce, 150 g cukru krupice, 300 g polohrubé mouky
Postup přípravy
V jedné misce připravíme tmavé, ve druhé světlé těsto důkladným promícháním všech surovin.
Na plech vyložený papírem na pečení rozetřeme tmavé těsto, na ně světlé a hustě posypeme rybízem.
Dvoubarevný rybízový koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme dozlatova (cca 20-25 minut).
Je to skutečně mňamka!!!! Přeji dobrou chuť :-)
Na plech vyložený papírem na pečení rozetřeme tmavé těsto, na ně světlé a hustě posypeme rybízem.
Dvoubarevný rybízový koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme dozlatova (cca 20-25 minut).
Je to skutečně mňamka!!!! Přeji dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sympatie
(upraveno)
27. 11. 2014, 12:51
To vypadá, jak když do toho prvního nebylo dáno kakao, a kde se píše o drobence? Buď špatný recept nebo špatná fotka!
LSstone
(upraveno)
27. 11. 2014, 12:54
@sympatie
Právě to druhé těsto bez kakaa po zamíchání všech surovin dostane drobenkovou konzistenci, čili na kakaové těsto nasypete drobenku a na to ovoce, paní musela zapomenou na mléko nebo něco jiného....jsem zklamaná, fotka je rozhodně jiný recept.
LSstone
(upraveno)
27. 11. 2014, 12:30
Fotka popisu neodpovídá. Já dnes zkoušela, to druhé těsto bez kakaa bylo sypké jako drobenka, paní to neuvádí a nebo zapomněla na mléko?? takže ve výsledku normální táč s ovocem a jakoby drobenkou.
MILU999
(upraveno)
29. 10. 2012, 14:34
to preci není ten koláč