Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

JIZERSKÉ DRÁČKY

0.0
JIZERSKÉ DRÁČKY

Potřebné ingredience

Vepřové maso (plec nebo bůček) , 4 cibule , česnek , pálivá paprika , sůl

Postup přípravy

Recept je velice jednoduchý , výborný a masíčko je velice křehoučké.

Maso nakrájíme na plátky , osolíme , potřeme česnekem a pálivou paprikou.

Nakrájíme a přidáme 4 velké cibule , podlejeme masoxem.

Pečeme na 200 stupńů asi 1 až 2 hodiny...maso kontrolujeme , podléváme a obrátíme.

Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

!!! PŘEJI DOBROU CHUŤ !!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie