(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Tatarská omáčka jak ji dělám já
Potřebné ingredience
1 vejce, kousek cibule, 1 kyselý okurek, lžička plnotučné hořčice, špetka soli, špetka cukru, cca lžička octa, olej dle velikosti vejce.
Postup přípravy
Do vyšší nádoby (sklenice od okurků) dám vejce, kousek cibule, kyselý okurek, lžičku plnotučné hořčice, špetku soli, špetku cukru, cca lžičku octa, ponorným šlehačem rozmixuji a pak za stálého mixování začnu tenkým pramínkem přilévat olej, dokud není tatarka hustá.
Majonézu dělám podobně, jen dám vejce, sůl a ocet a zašlehávám olej. Je lepší a levnější než kupovaná.
Majonézu dělám podobně, jen dám vejce, sůl a ocet a zašlehávám olej. Je lepší a levnější než kupovaná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé