(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
Krkovička (plecko), cibule, sádlo, mletá paprika, kysané zelí, česnek, mléko
Postup přípravy
Cibuli a sádlo necháme jemně zpěnit, aby zůstalo světlé. Zamícháme mletou papriku, nesmažíme ji. A ihned maso nakrájené na malé kousky, posolíme, pokmínujeme -> osmahneme. Podlijeme horkou vodou a dusíme.
Ze sádla a mouky uděláme jíšku a spolu s kysaným zelím přidáme k poloměkkému masu.
Často mícháme a dusíme do měkka.
Před koncem můžeme přidat prolisovaný česnek a mléko.
Podáváme s kynuým knedlíkem.
Ze sádla a mouky uděláme jíšku a spolu s kysaným zelím přidáme k poloměkkému masu.
Často mícháme a dusíme do měkka.
Před koncem můžeme přidat prolisovaný česnek a mléko.
Podáváme s kynuým knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé