Zapečené těstoviny s vepřovou konzervou (PRO LÍNÉ KUCHAŘINKY :-)))
Potřebné ingredience
Jedno balení uvařených těstovin (používám vrtule, protože se lépe jí našemu nejmenšímu)
dvě vepřové konzervy od Hamé (jsou konzistencí spíše jako lunchmeat a lépe se to dělá)
půlka velkého kečupu
jedna veliká cibule
sýr (dávám jedno balení plátkového, protože jsem líná umývat struhadlo)
Podle chuti lze k těstovinám přidat i zelenina, třeba lečo.
Postup přípravy
Pokud jste línější než já, tak nemusíte ani zapékat a můžete podávat hned jen vařené těstoviny s masovou směsí a posypané sýrem , ale zapečené je to lepší! Vše je do hodinky hotové!
Potřebné suroviny...
Osmažíme si cibulku, stačí zesklovatět, nebo, jak má kdo rád...
K cibulce přidáme obě masové konzervy, rozmačkáme a necháme dobře prohřát...
K masu přidáme kečup...
Dobře rozmícháme a necháme prohřát...
Hotovou směs nalijeme na uvařené těstoviny...
Dáme do zapékací misky (není nutné ji vymazávat) a dáme zapékat (já zapékám tak cca půl hodinky)...
Když je to pečené, tak poklademe sýrem a dáme do trouby už jenom rozpustit...
Hotovo a podáváme!!! Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé