(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Boloňské špagety - nemají chybu !!!!
Potřebné ingredience
mleté maso cca 500g, olej, cibule, sůl, pepř, mrkev 2ks, rajská štáva 100procent, konzerva loupaných rajčat, bazalka.
Postup přípravy
Na oleji necháme zpěnit cibulku, přidáme na malé kostičky nakrájenou mrkev a necháme osmahout, dokud ojej nechytne barvu z mrkve, pak přidáme mleté maso, které opékáme na prudším ohni, aby zbělalo. Potom posolíme (ale s rozumem, protože i ta šťáva je slaná) opepříme a zalijeme rajskou šťávou a přidáme loupaná rajčata a dusíme na velmi mírném ohni, dokud není mrkvička na skus a maso neprošlo všemi chutěmi. Pokud by se vám zdálo, že je směs příliš řídká můžete zahustit, ale já to nedělám. Nakonec dochutím čerstvou bazalkou a stahuji z ohně. Tato směs je výborná jak na špagety, tak i na lasagne. Luxusní chuť a velice jednoduchá příprava. Určitě vyzkoušejte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé