pařížský
Potřebné ingredience
pařížská šlehačka,ledové kaštany a korpus čokoláda na vaření
Postup přípravy
jako pokaždé :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gonzar
(upraveno)
9. 7. 2012, 9:42
Luci, vypadá exelentně. Obdivuji práci s folií, to já neumím.
lukatra
(upraveno)
19. 7. 2012, 15:39
@gonzar
Alenko moc děkuji Práce s folií je tak jednoduchá ,že tam se nemáš ani co učit Naliješ na folií čokoládu ne vařící a né studenou tak akorát a počkáš až to ztuhne a máš hotovo
gonzar
(upraveno)
20. 7. 2012, 12:19
@lukatra
Luci, jsi zlatíčko. Já se o to pokusím a mooc Ti děkuji.
filidr
(upraveno)
21. 6. 2012, 15:15
JE NÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNÝ
lukatra
(upraveno)
23. 6. 2012, 19:35
@filidr
děkuji
HHaannuullee
(upraveno)
21. 6. 2012, 14:52
lukatra
(upraveno)
23. 6. 2012, 19:35
@HHaannuullee