(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
ŽAMPIONY MA MÁSLE- PŘÍLOHA K MASU,NA PIZZU, DO ZAPEČENÝCH DOBROT, CHUŤOVKA !!!!
Potřebné ingredience
žampiony, sůl, pepř, kousek másla
Postup přípravy
žampiny očistíme, nakrajíme na tenké plátky, vložíme do kastrůlkus rozpuštěným koskem másla,osolit, trošku pepře, zakrýt pokličkou-NEPODLÉVAT žampiony pustí šťávu,po chvilce dušení je hotovo, soli se nebojde, chce to dost osolit.
Já je dávám jako oblohu k biftekům, do zapékaných pokrmů, na tousty, JSOU VÝTEČNÉ, DOPORUČUJI. POKUD PUSTÍ ŠŤÁVU, TU NEVYLÉVEJTE, PŘIDEJTE JI DO MASOVÝCH POKRMŮ, DODÁ BEZVADNOU CHUŤ
Já je dávám jako oblohu k biftekům, do zapékaných pokrmů, na tousty, JSOU VÝTEČNÉ, DOPORUČUJI. POKUD PUSTÍ ŠŤÁVU, TU NEVYLÉVEJTE, PŘIDEJTE JI DO MASOVÝCH POKRMŮ, DODÁ BEZVADNOU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadys
(upraveno)
16. 4. 2016, 13:45
taky dělám takto
ilaila
(upraveno)
16. 4. 2016, 13:09
Vynikající , rychlé a skvělé. Děkuji za výborný nápad
Bera1
(upraveno)
6. 11. 2009, 9:22
Mám dotaz dá se to skladovat delší dobu?
Iguana
(upraveno)
14. 7. 2009, 21:18
Tohle také dělám, jen přidávám ještě drcený kmín