(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Jahodové řezy s čokoládou

Potřebné ingredience
Těsto: 4 vejce, 20g kakaa, 1 a půl sklenky cukr moučka, sklenka vody, sklenka oleje, 2 sklenky polohrubé mouky, prdopeč Krém: 2 tvarohy, 200g cukr moučka, 1 máslo, 4 lžíce rumu Ozdoba: jahody, čokoláda
Postup přípravy
Tyto řezy jsou obdobou Chotinských řezů(jrecept je u mě v receptech) - jen dcera moc nemusí želatinu, tak jsem jí udělala jen posypané čokoládou. Jsou taky fantastické, ale mezi námi - Chotinské řezy jsou podle mě lepší.
Všechny suroviny na těsto ušleháme dohromady a dáme péct na vyšší plech (vysypaný nebo s pečícím papírem). Na krém vše vyšleháme a natřeme na vychladlý korpus. Poklademe ovocem a posypeme nastrouhanou čokoládou.
Všechny suroviny na těsto ušleháme dohromady a dáme péct na vyšší plech (vysypaný nebo s pečícím papírem). Na krém vše vyšleháme a natřeme na vychladlý korpus. Poklademe ovocem a posypeme nastrouhanou čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé