(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
OVOCNÁ BUCHTA S BEZOVOU ŠŤÁVOU
Potřebné ingredience
1/2 l mléka, 25 dkg cukru kr., 10 lžic oleje, 2 celá vejce, 45 dkg pol. mouky, 1 prdopeč. rosol:1/2 l vody, 1/2 bezové šťávy, 2 vanilk. pudinky- dáme povařit a lejeme teplé na buchtu pokladenou ovocem
Postup přípravy
suroviny smícháme a vlijeme na plech, pečeme do růžova na 180°C.
na kiwi variantu jsem použila 4 kiwi a 2 vanilk. pudinky, na jahodovou buchtu 2 vanilk. a jeden jahodový pudink a dala jsem o 1/2 l šťávy víc.
jak říká manžel, druhý den je ještě lepší, ale to už bývají jen drobty, protože nezbyde. Je dobrá vychlazená z lednice. Není složitá a u nás je v kurzu:-)
na kiwi variantu jsem použila 4 kiwi a 2 vanilk. pudinky, na jahodovou buchtu 2 vanilk. a jeden jahodový pudink a dala jsem o 1/2 l šťávy víc.
jak říká manžel, druhý den je ještě lepší, ale to už bývají jen drobty, protože nezbyde. Je dobrá vychlazená z lednice. Není složitá a u nás je v kurzu:-)
na bezovou limonádu jsem tu vložila recept......
jahodová varianta
tady mám pudinky 3, aby se zakryly půlky jahod celé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
michnek
(upraveno)
23. 11. 2012, 14:22
super recept zdá se to jako rychlovka, tak zkouším už to peču. Jenom jediný ovoce mám jablka nastrouhaný a zavařený ve vl. šťávě. no tak to zkusím z nich...jenom mám strach že se mi ten pudink vsákne do piškotu. jednou kdysi už jsem to dělala a dopadlo to na lžičku jinak se to jíst nedalo jak to bylo promoklý, ale i tak to bylo dobrý. no tak dám vědět výsledek ..přiložím i foto...
buxus
(upraveno)
25. 11. 2012, 21:20
@michnek
To jsem zvědavá, písněte. Možná do těch jablíček přidat kokos nebo strouhanku na pobrání přebytečné š´távy. Uvidíte.