(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
hrušková bábovka
Potřebné ingredience
• 100 g másla • 150 g moučkového cukru • 2 vejce • 200 g polohrubé mouky • půl prášku do pečiva • 1 lžička kakaa • 3 středně velké hrušky • 3 lžíce mléka • 50 g hořké čokolády • 50 g bílé čokolády
Postup přípravy
Změklé máslo s cukrem a žloutky utřeme do světlé pěny. Vmícháme najemno postrouhané oloupané hrušky, mléko a pak mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a kousky čokolády. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pomalu upečeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
danca60
(upraveno)
15. 2. 2013, 13:32
Teď jsem zkoušela hruškový závin, a měl ohromný úspěch, tak vyzkouším i tu vaši bábovku... snad se povede...