(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Rybí filé na maďarský způsob- z jednoho hrnce
Potřebné ingredience
400-600g filé z tresky, 2 cibule, 2 lžíce mleté červené papriky, 300-400g brambor, zeleninový bujón, hladká mouka na zahuštění, sůl, mletý pepř, kopr
Postup přípravy
viz obrázkový postup
Kopr způsobí výbornou chuť, celý pokrm má konzistenci jako bramborový guláš. dobrou chuť!!!
Kopr způsobí výbornou chuť, celý pokrm má konzistenci jako bramborový guláš. dobrou chuť!!!
Na tuku zpěníme cibulku
přidáme papriku a mícháme, jen chvíli, ať nezhořkne
přidáme brambory na kostky, zalijeme vývarem, aby byly akorát ponořené, ne moc, aby v jídle neplavaly! Mezitím si nakrájíme na kostky filé.
když jsou brambory témeř dovařené, přidáme do hrnce filé a vaříme dalších cca 10 minut. POkud filé před vložením pokapate citronovou šťávou, nebude se tak rozpadat. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme také sekaný kopr, dochutíme solí a pepřem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DFYT
(upraveno)
19. 1. 2010, 16:37
Dáši, děkujeme za výýýýborný receptík , gulášek je opravdu mňamka . Všem doporučuji vyzkoušet!! . Zdraví Lucie
Millixx
(upraveno)
24. 1. 2009, 16:25
rřřaaaaaaaaaaaaaa
onasi
(upraveno)
24. 1. 2009, 21:04
@Millixx
ijjjiiúpúúúcccccccch!