(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Brambory v papiňáku
Potřebné ingredience
asi kilo brambor, 100 g másla, větší cibule
Postup přípravy
Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na kolečka /do růžova/. Pak přidáme brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až začne pískat a za 3-5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou :-))
Zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))
Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji
Zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))
Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zadveranka
(upraveno)
7. 4. 2013, 11:23
Včera jsem je dělala a jsou výbornéééé
beruska005
(upraveno)
28. 8. 2012, 19:01
děvčata vyzkoušela jsem brambory byly vynikající jen papiňák do odnesl, dole to bylo připálené. Přístě zkusím s trochou vody.
marky18
(upraveno)
17. 7. 2012, 11:41
Díky za tip, vyzkoušíme
dadakan
(upraveno)
20. 6. 2012, 14:51
Super a hlavne rýchle hotové jedlo. Už sa ma doma pýtajú, či neviem iné zemiaky variť. Ja som sa do nich, totiž zbláznila. Dík za receptík.
Česťa kuba
(upraveno)
20. 6. 2012, 13:21
Pavlo, děkuji, že jste recept vložila nikdy jsem brambory takhle nedělala, přiznám se, že jsem měla strach o papiňák, ale výsledek byl naprosto famózní jsou mnohem lepší, než vařené ještě jsem přidala libeček, petržel, cibulovou nať a byla to fakt bomba VŠEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET
Tyna12
(upraveno)
5. 6. 2012, 22:57
Už jsem o tom slyšla a prý jsou lepší než normálně vařené
zanitah
(upraveno)
5. 6. 2012, 22:46
potvrzuji, že brambůrky jsou fakt výborné, jen se po nich zaprášilo. A papiňák bez úhony vydržel. Na mne jen trochu více mastné, asi jsem to přehnala při cibulce, jsem se bála, že se to připeče... příště omastím s mírou. Příště... asi hned za pár dnů. Ňam!!
bejocka
(upraveno)
4. 6. 2012, 14:17
Pavlinka ahoj, mám prosbu. Ja mám "papiňák" tescomu a tam mi píšu, že vždy pri varení musí byť minimálne 2,5 dcl vody a v tomto receptíku vodu neuvádzaš. Myslíš, že to nebude problém ak ju tam nedám? Nebuchne mi pokrievka? Vopred ďakujem za odpoveď. Beata
anijak
(upraveno)
4. 6. 2012, 13:34
Zkoušela jsem, ale pod slovem plátky jsem si představila cca 0,5cm a z brambor byla kaše, což nebylo nic moc. Příště zkusím se silnějšími plátky.
patenka76
(upraveno)
3. 6. 2012, 10:46
musím taky vyzkoušet