Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Brambory v papiňáku

0.0
Brambory v papiňáku

Potřebné ingredience

asi kilo brambor, 100 g másla, větší cibule

Postup přípravy

Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na kolečka /do růžova/. Pak přidáme brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až začne pískat a za 3-5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou :-))

Zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka :-)))

Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří čas. Doporučuji

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zadveranka 7. 4. 2013, 11:23
Včera jsem je dělala a jsou výbornéééé (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
beruska005 28. 8. 2012, 19:01
děvčata vyzkoušela jsem brambory byly vynikající jen papiňák do odnesl, dole to bylo připálené. Přístě zkusím s trochou vody.
marky18 17. 7. 2012, 11:41
Díky za tip, vyzkoušíme (clamp) (clamp)
dadakan 20. 6. 2012, 14:51
Super a hlavne rýchle hotové jedlo. Už sa ma doma pýtajú, či neviem iné zemiaky variť. Ja som sa do nich, totiž zbláznila. ,-) Dík za receptík. (clamp)
Česťa kuba 20. 6. 2012, 13:21
Pavlo, děkuji, že jste recept vložila (L) nikdy jsem brambory takhle nedělala, přiznám se, že jsem měla strach o papiňák, ale výsledek byl naprosto famózní |:o)jsou mnohem lepší, než vařené (Y) (Y) (Y) ještě jsem přidala libeček, petržel, cibulovou nať a byla to fakt bomba :-o VŠEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Tyna12 5. 6. 2012, 22:57
Už jsem o tom slyšla a prý jsou lepší než normálně vařené (Y) (Y) (Y)
zanitah 5. 6. 2012, 22:46
potvrzuji, že brambůrky jsou fakt výborné, jen se po nich zaprášilo. A papiňák bez úhony vydržel. Na mne jen trochu více mastné, asi jsem to přehnala při cibulce, jsem se bála, že se to připeče... příště omastím s mírou. Příště... asi hned za pár dnů. Ňam!!
bejocka 4. 6. 2012, 14:17
Pavlinka ahoj, mám prosbu. Ja mám "papiňák" tescomu a tam mi píšu, že vždy pri varení musí byť minimálne 2,5 dcl vody a v tomto receptíku vodu neuvádzaš. Myslíš, že to nebude problém ak ju tam nedám? Nebuchne mi pokrievka? Vopred ďakujem za odpoveď. Beata
anijak 4. 6. 2012, 13:34
Zkoušela jsem, ale pod slovem plátky jsem si představila cca 0,5cm a z brambor byla kaše, což nebylo nic moc. Příště zkusím se silnějšími plátky.
patenka76 3. 6. 2012, 10:46
musím taky vyzkoušet (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie