(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
KUŘECÍ STEHNO NA ZELÍ A CITRONOVÉM PIVU S MEDEM
Potřebné ingredience
SUROVINY: KUŘECÍ STEHNO 4KUSY 1 STERILOVANÉ ZELÍ NOŽIČKA PAPRIKOVÉ KLOBÁSY PŮL JABLKA MED SŮL CIBULE CITRONOVÉ PIVO
Postup přípravy
POSTUP:
OMYJEME SI KUŘECÍ STEHNA,DO PEKÁČKU VLOŽÍME ZELÍ I S VODOU,CIBULI NA KOLEČKA,JABLKO NA SLABÉ
MĚSÍČKY A KLOBÁSU NA SLABÉ KOLEČKA SI NAKRÁJÍME.VŠE CO MÁME V PEKÁČKU POŘÁDNĚ POROVNÁME PO CELÉM DNU,VLOŽÍME KUŘECÍ STEHNA KTERÉ POTŘEME MEDEM.VŠE JEMNĚ OSOLÍME OPRAVDU NEPATRNĚ,VŠE PŘIPRAVENÉ PODLIJEME CITRONOVÝM PIVEM.PEČEME CCA 45-55MINUT NA 180STUPŇŮ CELSIA.BĚHEM PEČENÍ PODLÉVÁME PIVEM ABY ZELÍ BYLO NEUSTÁLE POD PIVEM.
PODÁVÁME S BRAMBOROU.
OMYJEME SI KUŘECÍ STEHNA,DO PEKÁČKU VLOŽÍME ZELÍ I S VODOU,CIBULI NA KOLEČKA,JABLKO NA SLABÉ
MĚSÍČKY A KLOBÁSU NA SLABÉ KOLEČKA SI NAKRÁJÍME.VŠE CO MÁME V PEKÁČKU POŘÁDNĚ POROVNÁME PO CELÉM DNU,VLOŽÍME KUŘECÍ STEHNA KTERÉ POTŘEME MEDEM.VŠE JEMNĚ OSOLÍME OPRAVDU NEPATRNĚ,VŠE PŘIPRAVENÉ PODLIJEME CITRONOVÝM PIVEM.PEČEME CCA 45-55MINUT NA 180STUPŇŮ CELSIA.BĚHEM PEČENÍ PODLÉVÁME PIVEM ABY ZELÍ BYLO NEUSTÁLE POD PIVEM.
PODÁVÁME S BRAMBOROU.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé