Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Slaný šneci z listového těsta

0.0
Slaný šneci z listového těsta

Potřebné ingredience

listové těsto šunkový salám anglická slanina cihla sýr vajíčko kečup koření na pizzu

Postup přípravy

Vyválíme listové těsto. Potřeme ho kečupem. Poklademe salámem, nastrouhaným sýrem ( může být třeba i balkán ) a posypeme kořením. Zavineme a nakrájíme na kolečka. Nakonec potřeme rozšlehaným vajíčkem a ještě posypeme sýrem. Dáme zapéct až šneci budou zlatavý.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jana + 2 17. 5. 2012, 11:41
@Kraslenka vy jste ale neprejici maminka, pani se chtela pochlubit a takhle to dopadlo. A stejne to dopada se vsim co nekdo vymysli - viz orero susenky ci co to bylo, to se taky kazdy musel pochlubit s milionem smajliku jak je ma dokonale a vystavni ,-) Pak kdyz clovek neco hleda tak se nemuze dohledat.
Kraslenka 17. 5. 2012, 22:17
@jana + 2 Co to tady plácáte?Pouze jsem dala příklady a podotkla, že takovýchto receptů už je tu mraky a není to žádná novinka :^)Se musím smát jak tu každý "vymyslí recept", který už tu milionkrát je. Pokud se chce někdo pochlubit, jak říkáte, má možnost dát fotku jako jiní do hobby, rodiných a nebo sem jako recept pro inspiraci pouze s fotkou ne? A ne si tady něco najít, udělat a nafotit to podle sebe a vydávat to za "nový-svůj" recept.... *-)Pouze jsem napsala svůj názor, to se snad smí ,-)A máte pravdu, pak je těžké tu něco najít, ale právě když je tu jeden a ten samý recept x-krát +o( Já osobně jsem zvědavá spíš na nové recepty :-)
sieta 8. 3. 2013, 19:55
@Kraslenka ale však paní Jana s Váma souhlasí, tak proč reagujete tak podrážděně? To, že jste nepřející maminka-to byla přece ironie
zrzinuska 31. 7. 2012, 11:15
@Kraslenka No vidíte. Já jsem třeba právě za tenhle recept ev. nápad moc ráda. Našla jsem ho jako první a je to přesně to, co jsem potřebovala nakoukat a načíst. Troška víc ohleduplnosti a slušnosti k druhému a je z toho radost doma v kuchyni. Moc děkuji za inspiraci. Budu toho dělat mraky pro velkou bandu ,o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie