(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
BRAMBOROVÝ GULÁŠEK bez cholesterolu
Potřebné ingredience
1-2 cibule, olej, 6 středních brambor, mletá červená paprika, sůl, pepř, plechovka steril. fazolí (bílé nebo barevné- případně i v rajském protlaku), mouka, voda, dle chuti kečup,vegeta bez glutamátu, česnek.
Postup přípravy
Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, necháme zezlátnout a přihodíme na ni na kostičky pokrájené brambory. Zlehka orestujeme a zasypeme mletou červenou paprikou, přidáme sůl, pepř. Promícháme a podlejeme vodou. Povaříme asi 8-10 minutek, přidáme plechovku fazolí (pokud nejsou v protlaku tak slijeme), zahustíme moukou rozvedlanou ve vodě a za občasného míchání vaříme ještě asi 10 minut. Kdo uzná za vhodné, dochutí kečupem,vegetou nebo bujónem, případně česnekem. Podáváme s pečivem....nebo bez, prostě jak každý chce.
DOBROU CHUŤ!!!!!
Fotky dodám co nejdříve :-)
DOBROU CHUŤ!!!!!
Fotky dodám co nejdříve :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vevercak78
(upraveno)
19. 4. 2011, 12:36