(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Krém do pražského koláče
Potřebné ingredience
300 ml mléka, 5 dkg másla, cukr podle chuti - cca 3 lžíce, 1 vanilkový pudink, 400 ml šlehačky, 1 ztužovač šlehačky
Postup přípravy
Většinu mléka přivedeme k varu, přidáme máslo, cukr a ve zbytku mléka rozmíchaný pudink. Povaříme a cháme vychladnout (když se povrch mírně pocukruje, neudělá se škraloup). Vychladlý puding rozšleháme a opatrně do něj zamícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem.
Dávka je do 4 koláčů z 500 g mouky. Těsto jsem dělala podle receptu z mmb - ID 34066.
Dávka je do 4 koláčů z 500 g mouky. Těsto jsem dělala podle receptu z mmb - ID 34066.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé