(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
PODMÁSLOVÝ CHLÉB
Potřebné ingredience
150 ml vlažné vody, 100ml podmáslí pokojové teploty, 1/2 lžičky cukru, 1 lžička soli, 300 gr hladké mouky, 150 žitné mouky, 1 sáček sušeného droždí (10 gramů)
Postup přípravy
Všechny suroviny dáme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme na základní program.
RECEPT JSEM JEŠTĚ NEDĚLALA, TEPRVE SE NA NĚJ CHYSTÁM :-).
RECEPT JSEM JEŠTĚ NEDĚLALA, TEPRVE SE NA NĚJ CHYSTÁM :-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lumka
(upraveno)
29. 1. 2008, 9:34
Já jsem ho dělala a je výborný,jen jsem dala té mouky 40dkg hl a 10 dkg žitné.Jinak dávám droždí 1/3 kostky čerstvé,chlebík se vždy povede.Dám fotku k receptům Už jsem dala tak koukněte,je to pod postupem.
marcelakr
(upraveno)
29. 1. 2008, 15:21
@lumka
Ludmilo, myslíte si, že ten sáček droždí je moc? holky tvrdily, že je to moc tak nevím, je to opsané z knihy pro pečení v domácích pekárnách