Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PODMÁSLOVÝ CHLÉB

0.0
PODMÁSLOVÝ CHLÉB

Potřebné ingredience

150 ml vlažné vody, 100ml podmáslí pokojové teploty, 1/2 lžičky cukru, 1 lžička soli, 300 gr hladké mouky, 150 žitné mouky, 1 sáček sušeného droždí (10 gramů)

Postup přípravy

Všechny suroviny dáme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme na základní program.

RECEPT JSEM JEŠTĚ NEDĚLALA, TEPRVE SE NA NĚJ CHYSTÁM :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lumka 29. 1. 2008, 9:34
Já jsem ho dělala a je výborný,jen jsem dala té mouky 40dkg hl a 10 dkg žitné.Jinak dávám droždí 1/3 kostky čerstvé,chlebík se vždy povede.Dám fotku k receptům (F)Už jsem dala tak koukněte,je to pod postupem.
marcelakr 29. 1. 2008, 15:21
@lumka Ludmilo, myslíte si, že ten sáček droždí je moc? holky tvrdily, že je to moc *-) *-) *-) tak nevím, je to opsané z knihy pro pečení v domácích pekárnách :^) *-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie