Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Pangasius v sýrovém těstíčku paní Zdenky ze Vsetína

0.0
Pangasius v sýrovém těstíčku paní Zdenky ze Vsetína

Potřebné ingredience

300g pangasiuse, trocha soli, 150g aidamu, 2 vejce, 100ml mléka, 150g hl. mouky, 100g solamylu, špetka bazalky, můžete přidat pár lžic citr. šťávy a špetku koření na ryby, olej na smažení, brambory, zeleninový salát

Postup přípravy

Porce pangasiuse osušíme a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec, mléka, mouky, solamylu, sýra a bazalky /citr. šťávy, koření na ryby/ vytvoříme těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Necháme okapat na ubrousku od zbytku oleje. Podávame s brambory a salátem.

Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry.
Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ramb.ík 11. 7. 2015, 11:58
hmm ..to vypadá dobře už na pohled .. (Y), určitě brzy vyzkouším ..
srneckova 11. 7. 2015, 9:46
(Y) (Y) (Y) (Y)
laskonka333 2. 4. 2014, 13:06
(Y)
heguš 2. 4. 2014, 11:05
(Y) Děkuji za recept (Y) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie