(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Pangasius v sýrovém těstíčku paní Zdenky ze Vsetína
Potřebné ingredience
300g pangasiuse, trocha soli, 150g aidamu, 2 vejce, 100ml mléka, 150g hl. mouky, 100g solamylu, špetka bazalky, můžete přidat pár lžic citr. šťávy a špetku koření na ryby, olej na smažení, brambory, zeleninový salát
Postup přípravy
Porce pangasiuse osušíme a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec, mléka, mouky, solamylu, sýra a bazalky /citr. šťávy, koření na ryby/ vytvoříme těstíčko, ve kterém rybu obalíme. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Necháme okapat na ubrousku od zbytku oleje. Podávame s brambory a salátem.
Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry.
Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light
Na fotu jsou brambory dělané v Tefal AktiFry.
Salát: ledový nebo čínské zelí nakrájené na tenké nudličky, rajče, cibule a okurka salátová taky na tenké plátky, všechno promíchat, trochu osolit a opepřit, zamíchat zakysanou smetanu a 2-3 lžíce tatarky light
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ramb.ík
(upraveno)
11. 7. 2015, 11:58
hmm ..to vypadá dobře už na pohled .. , určitě brzy vyzkouším ..
srneckova
(upraveno)
11. 7. 2015, 9:46
laskonka333
(upraveno)
2. 4. 2014, 13:06
heguš
(upraveno)
2. 4. 2014, 11:05
Děkuji za recept