Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Křupavá pizza podle Itala

0.0
Křupavá pizza podle Itala

Potřebné ingredience

500g hladké mouky, 250 - 270ml studené vody, 1/2 droždí, 1 - 2 lžíce olivového oleje, sůl

Postup přípravy

Suroviny zpracujeme na tužší těsto, dáme do velké mísy, přikryjeme fólií a dáme ještě do pytlíku. Necháme v lednici min. 12 hod. odležet. Poté zpracujeme klasickým způsobem (vyválíme na tenko). Syrové těsto lze i zamrazit, poté nechat při pokojové teplotě rozmrznout a zase dát např. přes noc do lednice.

...

po přípravě

po 20 hodinách

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 16. 8. 2014, 19:48
(Y) :-) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie