(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Křupavá pizza podle Itala
Potřebné ingredience
500g hladké mouky, 250 - 270ml studené vody, 1/2 droždí, 1 - 2 lžíce olivového oleje, sůl
Postup přípravy
Suroviny zpracujeme na tužší těsto, dáme do velké mísy, přikryjeme fólií a dáme ještě do pytlíku. Necháme v lednici min. 12 hod. odležet. Poté zpracujeme klasickým způsobem (vyválíme na tenko). Syrové těsto lze i zamrazit, poté nechat při pokojové teplotě rozmrznout a zase dát např. přes noc do lednice.
...
po přípravě
po 20 hodinách
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
16. 8. 2014, 19:48
nahlásit