Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Brambory v alobalu s česnekovým tvarohem a červenou paprikou

0.0
Brambory v alobalu s česnekovým tvarohem a červenou paprikou

Potřebné ingredience

Na 2 porce potřebujete: 300 g nových brambor, 200 g nízkotučného tvarohu, 2 stroužky česneku, sůl, 200 g vařené brokolice a 100 g drůbeží šunky.

Postup přípravy

Postup: Brambory očistěte kartáčkem nebo rukavicí na zeleninu pod tekoucí vodou, osušte a každou bramboru zvlášť zabalte do alobalu a pečte v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia do změknutí, trvá to podle velikosti brambor asi 30–40 minut. Tvaroh rozmíchejte s prolisovaným česnekem a podle chuti ho osolte. Upečené brambory rozpulte a na každou půlku naneste tvarohovou směs. Nakonec je posypejte na kostičky nakrájenou drůbeží šunkou a na růžičky rozebranou uvařenou brokolicí. Pokud nemáte brokolici zrovna v lásce, můžete ji nahradit třeba paprikou. Jestli naopak milujete brokolici, zkuste naše tři recepty, najdete je ve článku zde.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

alekre 27. 1. 2013, 0:25
(Y) (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie