(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pangasius po mlynářsku
Potřebné ingredience
1 balení pangase, citrón, grilovací koření, koření na ryby, barevný drcený pepř, hladkou mouku, máslo, sušený česnek, olivový olej.
Postup přípravy
Do mísy nasypeme asi 300g mouky, lžíci grilovacího koření, lžíci koření na ryby, trochu pepře a půl pytlíčku sušeného česneku. Mraženou rybu omyjeme osolíme a hodně pokapeme citrónem. Obalíme jí v připravené směsi. Do pekáčku nakrajíme máslo na plátky a vyložíme s ním pekáček. Na máslo položíme ryby a zbytek směsi nasypeme okolo(vytvoří to spolu s máslem výborný sos). Na vrch ryb nalijeme tochu olivového oleje a vložíme do trouby. Pečene asi půl hod na 220°C. Podáváme s kaší nebo vařeným bramborem.
Dobrou chuť.
(mužete použít jakoukoliv rybu, záleží na Vás, jakou rybu upřednostňujete)
Dobrou chuť.
(mužete použít jakoukoliv rybu, záleží na Vás, jakou rybu upřednostňujete)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé