(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
***DRŮBEŽÍ JÁTRA S RAJČATY A BAZALKOU***
Potřebné ingredience
Drůbeží játra, cibule, rajčata, bazalka, olivový olej, sůl. Na půl kg jater dávám 4 středně velká rajčata.
Postup přípravy
Nejsme jedlíci vnitřností, ale toto je naprosto výjimečný recept, který nám chutná. Navíc je to rychle vařené:-).
Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte nakrájená drůbeží játra a zprudka orestujte. Pak přidejte na kostičky nakrájená rajčata ( i se slupkou ) a nechte chvilku povařit dokud rajčata nepustí šťávu. Pak přidáte už jen čerstvou bazalku a dle chuti osolíte.
Takto připravená játra jsou vynikající k těstovinám ( klidně je dejte i ke špagetám ), rýži, ale i k hranolkám nebo jsem je podávala i s bramborákem. Zkuste, je to výborné a chutnají dospělým i dětem:-).
Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte nakrájená drůbeží játra a zprudka orestujte. Pak přidejte na kostičky nakrájená rajčata ( i se slupkou ) a nechte chvilku povařit dokud rajčata nepustí šťávu. Pak přidáte už jen čerstvou bazalku a dle chuti osolíte.
Takto připravená játra jsou vynikající k těstovinám ( klidně je dejte i ke špagetám ), rýži, ale i k hranolkám nebo jsem je podávala i s bramborákem. Zkuste, je to výborné a chutnají dospělým i dětem:-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé