(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
HOVĚZÍ GULÁŠ - DALŠÍ VARIANTA
Potřebné ingredience
HOVĚZÍ MASO, OLEJ, CIBULE, KOŘENÍ AVOKÁDO NA GULÁŠ, KAPIČKA OCTA, 1/4 LITRU PIVA, LŽÍCE KEČUPU, NA ZAHUŠTĚNÍ TMAVÁ KNORR JÍŠKA, MASOX
Postup přípravy
V PAPIŇÁKU NA OLEJI OSMAHNEME CIBULI NAKRÁJENOU NA KOSTIČKY ( POMĚR MASA A CIBULE 1:1), CIBULKU ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ NECHÁME LEHCE ZHNĚDNOUT - NÉ SPÁLIT! PAK PŘIDÁME HOVĚZÍ MASO NA KOSTKY A MÍCHÁME AŽ TROŠKU PUSTÍ ŠŤÁVU, PŘIDÁME KAPIČKU OCTA A TROŠKU KEČUPU A KOŘENÍ, PODLEJEME PIVEM A POVAŘÍME TAK 5 MIN A PŘIDÁME VODU A KOSTIČKU MASOXU. ZAVŘEME PAPIŇÁK A VAŘÍME TAK 35 - 45 MIN, PODLE TOHO ABY BYLO MASO MĚKKÉ. OTEVŘEME PAPIŇÁK A ZAHUSTÍME JÍŠKOU NEBO MOUKOU.
PODÁVÁM S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM NEBO TĚSTOVINAMI.
GULÁŠ JE LEPŠÍ DĚLAT DEN DOPŘEDU ABY SE TROŠKU ROZLEŽEL!
PODÁVÁM S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM NEBO TĚSTOVINAMI.
GULÁŠ JE LEPŠÍ DĚLAT DEN DOPŘEDU ABY SE TROŠKU ROZLEŽEL!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé