Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

HOVĚZÍ GULÁŠ - DALŠÍ VARIANTA

0.0
HOVĚZÍ GULÁŠ - DALŠÍ VARIANTA

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ MASO, OLEJ, CIBULE, KOŘENÍ AVOKÁDO NA GULÁŠ, KAPIČKA OCTA, 1/4 LITRU PIVA, LŽÍCE KEČUPU, NA ZAHUŠTĚNÍ TMAVÁ KNORR JÍŠKA, MASOX

Postup přípravy

V PAPIŇÁKU NA OLEJI OSMAHNEME CIBULI NAKRÁJENOU NA KOSTIČKY ( POMĚR MASA A CIBULE 1:1), CIBULKU ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ NECHÁME LEHCE ZHNĚDNOUT - NÉ SPÁLIT! PAK PŘIDÁME HOVĚZÍ MASO NA KOSTKY A MÍCHÁME AŽ TROŠKU PUSTÍ ŠŤÁVU, PŘIDÁME KAPIČKU OCTA A TROŠKU KEČUPU A KOŘENÍ, PODLEJEME PIVEM A POVAŘÍME TAK 5 MIN A PŘIDÁME VODU A KOSTIČKU MASOXU. ZAVŘEME PAPIŇÁK A VAŘÍME TAK 35 - 45 MIN, PODLE TOHO ABY BYLO MASO MĚKKÉ. OTEVŘEME PAPIŇÁK A ZAHUSTÍME JÍŠKOU NEBO MOUKOU.
PODÁVÁM S DOMÁCÍM KNEDLÍKEM NEBO TĚSTOVINAMI.
GULÁŠ JE LEPŠÍ DĚLAT DEN DOPŘEDU ABY SE TROŠKU ROZLEŽEL!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie