(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hroznové tiramisu
Potřebné ingredience
200g moučkového cukru2 pomazánková másla (celkem 400g)cca 200g hroznového vína2 vejce1 vanilkový cukršálek teplé kávyalobal na zabaleníforma na hřbetbalíček piškotů
Postup přípravy
2 vejce utřeme s oběma cukry do pěny a přidáme pomazánková másla. Utřeme do krému.
Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a vyskládáme do ní piškoty, které jsme předtím dostatečně pokapaly kávou, prostě piškotky musejí být nasáklé a pěkně měkounké. Na ně naneseme vrstvu krému, poklademe na ni kuličky vína a potřeme zbytkem pomazánkového másla. Navrch opět vyskládáme piškoty. zabalíme do alobalu, pořádně vmáčkneme do formya dáme chladit na cca 12 hodin.
Před podáváním obložíme kuličkami vína nakrájenými na plátky.
JE TO VÝBORNÁ OSVĚŽUJÍCÍ MŇAMKA !!!
Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a vyskládáme do ní piškoty, které jsme předtím dostatečně pokapaly kávou, prostě piškotky musejí být nasáklé a pěkně měkounké. Na ně naneseme vrstvu krému, poklademe na ni kuličky vína a potřeme zbytkem pomazánkového másla. Navrch opět vyskládáme piškoty. zabalíme do alobalu, pořádně vmáčkneme do formya dáme chladit na cca 12 hodin.
Před podáváním obložíme kuličkami vína nakrájenými na plátky.
JE TO VÝBORNÁ OSVĚŽUJÍCÍ MŇAMKA !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé