(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kabelka
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, světlý krém šlehaný nad párou, marmeláda, mléčná hmota.
Postup přípravy
Korpus upečeme na obdélníkovém plechu. Z korpusu nařežeme pláty, které potřeme marmeládou, krém nastříkáme cukrářským sáčkem a vrstvíme. Seřízneme kraje a dotvarujeme punčovinou. Před potažením potřeme tenkou vrstvou krému a dáme ztuhnout.
Korpusy potřeme krémem a marmeládou a seskládáme na sebe
Dotvarujeme punčovinou, potřeme krémeme a dáme ztuhnout
Kabelka zezadu. Potahujeme postupně.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
(Gabriška)
(upraveno)
9. 4. 2012, 19:59
Bakulča
(upraveno)
9. 4. 2012, 18:19
jen vzít z police a jít na procházku...jako pravá!
HHaannuullee
(upraveno)
9. 4. 2012, 16:18
parádní kousek