(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Vepřová krkovička se šťávou
Potřebné ingredience
krkovička
cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
jíška Knorr tmavá nebo mouka
Postup přípravy
Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme. Šťávičku po změknutí masa lehce zaprášíme tmavou hotovou jíškou Knorr nebo troškou mouky. Dochutíme. Podáváme s bramborem. Můžeme k tomu udělat dušenou zeleninu. Můj syn to miluje. Je to celkem rychlovka a dobrá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

janča 23
(upraveno)
10. 4. 2007, 10:49
tak sme skusily a moc dobrý super děkuji


nahlásit

bubík4
(upraveno)
10. 4. 2007, 10:56
@janča 23
Jani tak to jsem moc ráda. Nemáte za co děkovat.



nahlásit

janča 23
(upraveno)
8. 4. 2007, 15:46
skusím a jako přílohu udělám rýži mohlo by to taky jít brambory sme měli dneska tak skusím rýži a pak napíšu jak to chutnalo


nahlásit

bubík4
(upraveno)
9. 4. 2007, 21:05
@janča 23
Jani, s rýží to jedla moje tchýně a moc ji to chutnalo, tak doufám, že to bude mít úspěch i u Vás. Dobrou chuť



nahlásit