Zobrazit přihlášovací formulář

2D bagr

0.0
2D bagr

Potřebné ingredience

Světlý korpus, tvarohovo - šlehačkový krém, meruňkový a jahodový frutafill, pudinkovo - máslový krém, jahody, banány, potah pravý marcipán, váha 4,3 kg

Postup přípravy

Kamarádka si přinesla na bagr formu :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Puditto 7. 4. 2012, 20:35
(Y) (Y)Chtěla sem se zeptat co je to ten frutafil???
Alinka2 7. 4. 2012, 20:49
@Puditto Ovocná náplň s vysokým podílem kusového ovoce (70%) do pečiva a zákusků. Je termostabilní, to znamená, že když ho dáte třeba jako náplň do šátečků, tak vám nevyteče (Y) . Já ho používám místo marmelády a chuťově mně osobně chutná nejvíc višňový (Y)
Puditto 8. 4. 2012, 7:56
@Alinka2 Tak to slyším prvně :-|,a normálně se to kupuje v obchodě??? *-)
Alinka2 8. 4. 2012, 11:24
@Puditto http://obchod.urybicky.cz/products-page/suroviny/ tady na té stránce, když rolujete dolu narazíte na frutafilly
Puditto 8. 4. 2012, 20:22
@Alinka2 Děkuji moc)))
blanuse 7. 4. 2012, 15:15
super (clamp) (^) (clamp)
darinka30 7. 4. 2012, 12:28
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (velikonoce16)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie