Šampus v ledu
Potřebné ingredience
světlý korpus, karamelový krém, marmeláda, oplatky Kolonáda, čiré želé, šampus, stuha
Postup přípravy
upečený korpus
potřebné přísady (na želé jsem nakonec potřebovala 4 sáčky)
šampus jsem od spodu obalila potravinářskou fólií
v korpusu jsem uprostřed vytvořila díru na flašku a až po té dort rozkrojila a naplnila
zkouška velikosti
mazání
skládání oplatků okolo dortu
přivázání stuhy
do tohoto pekáčku jsem nalila želé (ze dvou sáčků) a po ztuhnutí nakrájela na kostky .... Šlo to krásně, ale bylo toho málo, takže pak jsem dělala ještě jednu dávku z dalších dvou sáčků ...
pohled z vrchu
želé kostky doporučuji dávat na dort až těsně před podáváním, protože já jsem je dala dříve a dort mi navlhnul a oplatky se začaly rozlepovat ...
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé