Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

ČOKOLÁDOVÝ DORT

0.0
ČOKOLÁDOVÝ DORT

Potřebné ingredience

ořechový korpus, čokoládový krém, jahodová marmeláda, jahody, piškoty, čokoláda, ...

Postup přípravy

Tentokrát tedy spokojená nejsem ani trošku. Nějak se s čokoládou nekamarádím - tady co se tvoření dortu týče. Ani nafotit se pořádně nedal. To "zlaté" srdíčko je ve skutečnosti krásně leské, ale na fotce je flekaté a vypadá to děsně. Ještě že odevzdávám dort a ne fotku :-)) . Pro mě jediné poučení - už nikdy více něco čokoládového tvořit nebudu...!!!!!!!!!

:-)

:-)

:-)

:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mija8 3. 4. 2012, 23:26
náhodou je opravdu krááásný (Y), zvlášť to srdíčko vypadá moc hezky .... a jinak mám naprosto stejný problém s čokoládovým poléváním dortíků - taky sem se zařekla, že zůstanu věrná svým vyzkoušeným potahovkám a čokoládu budu jen přikusovat z tabulky :-) - obdivuju ty, co to dovedou a povede se jim docílit krásného rovného lesklého a ještě navíc krájetelného povrchu *-) mě se to zatím nepovedlo, tak snad vám je útěchou, že je nás víc, co se s čokoládou pereme (smich)
DALINIKI2012 31. 3. 2012, 4:44
(Y) (Y) (Y) (Y)myslí,ýe dort je nádherný |:o) |:o)
staňďulka 30. 3. 2012, 17:27
:-)Moc děkuji za pozitivní komentáře. Co se týče toho srdíčka - je polité čokoládou (cca 3 vrstvy, aby bylo hladké) a pak poprášené zlatou prachovou barvou. Mám objednanou zlatou barvu ve spreji, ale vzhledem k "rychlosti" české pošty v doručování :-@ , nebylo zbytí a musela jsem použít prachovku. :-) :-)
nesie1 30. 3. 2012, 15:15
Opravdu moc krásný dortík (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Připojuji se k dotazu na srdíčko :-$
nula 30. 3. 2012, 15:10
Je to krásné, nic si z toho nedělějte já se s čokoládou taky nějak nekamarádím - a takhle jako vy bych to vůbec nesvedla - fakt to máte krásné (Y) Jak jste dělala to zlaté srdíčko jakou barvičkou? Fotky někdy dokáží hodně zkreslit , někdy k lepšímu někdy zase k horšímu, uvidíte že se bude moc líbit (F)
backa 30. 3. 2012, 15:09
|:o) |:o)je nádherný a moc pěkně nazdobený (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Zuzikk 30. 3. 2012, 14:59
Teda ani trochu nechápu jak nemůžete být spokojená:o((( je krásný! a pokud to nejde vyfotit tak stím fakt nic neuděláte ale víte že je krásný:o))) jak je dělané to srdíčko?? potaženo čokoládou a pozlacené?? díky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie